Search
Close this search box.

ტექნიკური სამუშაოების გამო საიტი დროებით გათიშულია. ბოდიშს გიხდით შექმნილი უხერხულობისთვის.

The site is temporarily down due to maintenance. Sorry for the inconvenience.

ლაქტოზის აუტანლობის გენეტიკური კვლევა

ლაქტოზა რძის შაქარია, რომლის გარდაქმნაც ხდება სპეციფიკური ფერმენტის – ლაქტაზას მონაწილეობით.

 
 
 

ფერმენტის გენეტიკური დეფიციტი იწვევს რძის შაქრის აუტანლობას, რომელიც ვლინდება სიმპტომებით:

 

• მუცლის შებერილობა
• მეტეორიზმი
• დიარეა
• მუცლის მოვლითი ტკივილი
• გულისევა
 

ლაბორატორია “სინევო” გთავაზობთ ლაქტოზის აუტანლობის გენეტიკურ ანალიზს

 

 

 

 

 

 

 

👁თვალი ადევნეთ ჩვენს სოციალურ გვერდებს და გაიგეთ მეტი

Call Now Button